در باشگاه خاطره و تاریخ شفاهی بررسی شد؛
شگردها، وظایف و اقدامات پیش از مصاحبه
پنجمین جلسه باشگاه خاطره و تاریخ شفاهی پیش از ظهر امروز پنجشنبه 5 آبان در سالن مرحوم جابر عناصری حوزه هنری اردبیل برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری استان اردبیل سیدسعید اطهر نیاری در باشگاه خاطره و تاریخ شفاهی، ضمن پرداختن به معنا و مفهوم تاریخ شفاهی، ویژگیها و ساختار تاریخ شفاهی دفاع مقدس را برشمرد. این پژوهشگر و نویسنده همچنین برای نوقلمان، شرایط مصاحبه در تاریخ شفاهی و معیارهای انتخاب مصاحبه شونده، شگردها، وظایف و اقدامات پیش از مصاحبه را هم تشریح کرد.
وی در بخش دیگری از مباحث خود در مورد «پرسشهای جدید در تاریخ شفاهی» گفت: شایسه است محققان و راویان تاریخ شفاهی دفاع مقدس، چارچوب مفهومی ایثار و شهادت را با رویکردی تاریخی و روان شناختی در چهار مقطع قبل از پیروزی انقلاب، دوران انقلاب، دوران دفاع مقدس و دوره پس از دفاع مقدس در نظر داشته باشند.
گفتنی است «سیدسعید اطهرنیاری» در کارنامه خود آثاری مانند: «دلاوران دیار مقدس»، «چنگ در یال بلند ماه»، «دو طبیب عاشق»، «دوست دارم تنها باشم»، «عبور از جاده خویشتن»، «40+عشق»«داوریم»، «میعاد در مرصاد»، «سرو سپید»، : «تشنه در آتش» به روایت هوشنگ عبدی و «از آلاچیق تا سنگر» به روایت عباسعلی درگاهی.