روابط حبابی در روزگار کرونایی شادی آفرین است

روابط حبابی در روزگار کرونایی شادی آفرین است
نشست پژوهشی با موضوع " چگونه در روزگار کرونایی شاد و آرام زندگی کنیم" ، برگزار شد.
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱
کد خبر :  ۱۳۲۰۳۲

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری استان آذربایجان شرقی، نشست پژوهشی با موضوع " چگونه در روزگار کرونایی شاد و آرام زندگی کنیم" با حضور و سخنرانی دکتر کامران صداقت؛ متخصص و مشاور علوم رفتاری و اجتماعی به صورت لایو در فضای مجازی برگزار شد.

کامران صداقت در ابتدای امر به مدیریت بحران و یا جامعه شناسی حادثه اشاره کرد و گفت: جامعه شناسی حادثه در برحه ای از زمان رخ می دهد و تمامی مرددم را درگیر می کند نه گرفتار.

وی ادامه داد: در درگیری عمومی بحث اصلی کنترل است و در این زمینه بایستی آرامش خود را حفظ کنیم و تلاش نماییم برای زیستن و لازمه زیستن نیز شادکامی ایجاد کردن به صورت ملایم است.

وی با بیان اینکه شادی متضاد غم نیست بلکه حفظ زندگی موجود است، افزود: در این ایام که همه درگیر بیماری کرونا هستیم بایستی شاد زندگی کنیم  و از آنجایی که شادی مسری است لذا باید آن را به دیگران نیز انتقال دهیم. همچنانکه ترس از کرونا به راحتی در جامعه تکثیر می شود و همه از آن می ترسند، بایستی شادی را نیز منتقل کنیم تا همه شاد زندگی نماییم.

صداقت اضافه نمود: از مصادیقی که ما را از شاد زیستن محروم می کند، قرار گرفتن ما در معرض اطلاعات انبوه در خصوص این بیماری است لذا باید خود را در معرض بمباران این نوع اطلاعات قرار ندهیم و استفاده از فضای مجازی را مدیریت کنیم تا کمتر در معرض این اطلاعات قرار گیریم.

این پژوهشگر مسائل اجتماعی در ادامه خاطر نشان کرد: در خصوص این بیماری باید به جای قرنطینه و فاصله گذاری اجتماعی باید به مفهومی بالاتر از آن برسیم و آن حباب اجتماعی و روابط حبابی است کاری که ایتالیا آن را در پیش گرفت.

وی در خصوص روابط حبابی گفت: در این نوع روابط ما دامنه ارتباط را به طور کامل قطع نمی کنیم بلکه با افراد خاصی این رابطه را حفظ می کنیم که به آن حصار اجتماعی نیز می گویند. این حصار اجتماعی ناخوآگاه شادی ایجاد می کند و شادی آفرین است.

صداقت برای دست یافتن به شادی در روزگار کرونایی گفت: انسانها باید بهداسشت فردی خود را حفظ کنند و از ماسک و مایع ضدعفونی کننده استفاده نمایند و روزانه به صورت مرتب دستهای خود را بشویند و در کنار این باید به سلامت روانی خود اهمیت بدهیم و توجه کنیم به کسی که کرونا گرفته و او را از خود ترد نکنیم و به او به چشم قاتل نگاه نکنیم.

وی اظهار داشت: هر کس در هر جایگاهی که باشد باید به محیط خود رسیدگی کند، اگر فرد دانش آموز است باید خودش کتابها و لوازم تحریرش را رسیدگی کند و آنها را ضدعفونی نماید تا به این صورت بهداشت فردی رعایت شود و در نهایت با رعایت بهداشت فردی بهداشت اجتماعی هم رعایت می شود.

وی همچنین برای رسیدن به شادی و آرام زیستن، رعایت پروتکل های بهداشتی را به صورت بسیج عمومی تاکید کرد.

وی در پایان عبادت کردن و دعا نمودن، دوری از فضای مجازی، فرار از روزمرگی و تنوع بخشیدن به زندگی، تغذیه خوب و ورزش کردن و خواب به موقع را لازمه شاد زیستن و رسیدن به آرامش عنوان کرد.  

گفتنی است، نشست پژوهشی با موضوع " چگونه در روزگار کرونایی شاد و آرام زندگی کنیم" به همت واحد آموزش و پژوهش حوزه هنری استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

ارسال نظر